Rotsblog - Reisverslag uit Hoi An, Vietnam van Aike - WaarBenJij.nu Rotsblog - Reisverslag uit Hoi An, Vietnam van Aike - WaarBenJij.nu

Rotsblog

Door: Aike

Blijf op de hoogte en volg Aike

03 Juni 2009 | Vietnam, Hoi An

Beste lezer,

Ik ben verhuisd naar een ander adres. Voor mijn laatste Vietnam-ervaringen, ga naar:

Hartelijke groet,

Aike

Aike

Welkom op mijn reisblog! Ik ben Aike, 25 jaar, inmiddels afgestudeerd in Study of Religions (MA), Wereldgodsdiensten (BA) en Japanse Taal en Cultuur (BA). Opgegroeid in Groningen; gestudeerd en gewoond in Leiden, Amsterdam, Tokyo en Londen; en altijd op zoek naar nieuwe plekken waar ik me thuis kan voelen. Trefwoorden: wandelen, filosofie, religie, politiek, kunst, eten en drinken, theater, voetbal, poëzie, zee, zingen. Vorig jaar zomer ben ik begonnen met deze blog, toen ik vijf weken door Turkije en Syrië reisde. Daarna heb ik hier verteld over mijn ervaringen als student in Londen, en de uitstapjes die ik daar gemaakt heb. Sinds december ben ik weer op reis. Na Thailand, Maleisië, Indonesië en Cambodja ben ik in Vietnam beland. Hier blijf ik voorlopig een tijdje wonen.

Totaal aantal bezoekers 202201